Over Tidy Life

Over Nikki

Mijn naam is Nikki Mies. Momenteel ben ik 31 jaar oud, en ben ik woonachtig in Roosendaal, Noord Brabant. Voordat ik als Professional Organizer aan de slag ben gegaan, heb ik de opleidingen Sociaal Pedagogisch Werk en Apothekersassistente gedaan. De laatste 10 jaar heb ik ook met veel plezier als apothekersassistente gewerkt in verschillende apotheken. 

Maar waarom dan toch kiezen voor een ander pad? Ik kreeg de kans om eens goed te gaan bedenken wat ik nu precies zou willen op carrièregebied. En ik heb altijd al een passie gehad voor planmatig werken en structuur aanbrengen. Daarbij komt ook dat ik coaching en één-op-één werken ontzettend leuk vind! 

Als kind zijnde was ik altijd al bezig met het herorganiseren van mijn slaapkamer: het zorgen dat de ruimte praktisch en esthetisch fijn aanvoelt, dat heb ik altijd al ontzettend prettig gevonden om te doen. En dat is in mijn volwassen leven ook niet weggegaan. 

Zelf ben ik ook meerdere malen verhuisd in mijn leven, en daar kreeg ik elke keer weer nieuwe energie van. Ook als er vrienden en kennissen moeten verhuizen: count me in! Ik vind het héérlijk om een helpende hand uit te kunnen steken, en er zorg voor te dragen dat alles zo soepel mogelijk verloopt. 

Na mijn opleiding tot Professional Organizer heb ik ook nog de cursus Vastgoedstyling gedaan via House of KIKI. Want naast het organizen van een huis is styling ook helemaal mijn ding! Ik kan intens gelukkig worden van een huis dat de juiste flow heeft. En als dat ook nog eens betekent dat een huis sneller en voor meer geld verkocht wordt: helemaal geweldig!

Kort samengevat is het doel van Tidy Life het beste uit jouw huis halen. Er zorg voor dragen dat jij het beste leven kunt leven in jouw eigen heiligdom, je thuis, de plek waar jij je ontspant, leeft met je familie. Een plek creëren waar jij je niet druk hoeft te maken om spullen, papieren en sfeer. Waar jij gewoon jezelf kunt zijn. 

Dit doe ik door middel van mijn diensten. Heb je interesse? Kijk dan even bij mijn diensten zodat je weet waar ik je precies mee kan helpen! Tot snel?

Volg Tidy Life op Social Media

Tidy Life is gecertificeerd bij:

Tidy Life is gecertificeerd bij House of KIKI. House of KIKI is de eerste en enige wettelijk erkende CRKBO geregistreerde onderwijsinstelling in vastgoedstyling, en is tevens erkend door de NVM en het UWV.  House of KIKI is onder andere bekend van de televisie programma’s “Uitstel van Executie” en “Tv Makelaar”.

Tidy Life is gespecialiseerd in Cozy Minimalisme. Deze (design)stijl is overgekomen uit de Verenigde Staten. Via online cursussen heeft Tidy Life de benodigde kennis opgedaan. Meer weten over Cozy Minimalisme? Klik dan hier