Portfolio

Op deze pagina zijn voorbeelden van mijn werk te vinden. Ook kun je hier de ervaringen van voorgaande klanten terugvinden. Heb je nog een vraag naar aanleiding van mijn portfolio? Stuur mij dan zeker even een berichtje!

Fotogallerij

Opdracht: Organisatie aan huis – opruimen appartement. Dit zijn foto’s van enkele van de georganiseerde ruimtes. 

Eetkamer - voor
Kleding - voor
Eetkamer - na
Kleding - na
Dressoir - voor
Kleding - na
Dressoir - na
Kleding - na

Testimonials

Frans – Ambtenaar
Organisatie aan huis

“Na 3 jaren te hebben verbleven in Breda ben ik toch maar weer naar het Roosendaalse vertrokken. Daar aangekomen bleek dat mijn appartement rijp was voor een “facelift”. Heb daarbij een beroep gedaan op Tidy Life. Nou, dat heb ik geweten. Mijn gordijnen zien er weer als nieuw uit. Al mijn kasten zijn opnieuw ingericht, de vloer heb ik kunnen reinigen en zo kan ik nog wel even door gaan. Kortom, ik kan er mijn leven weer oppakken. Dank je wel Nikki.”

Josche – ZZP’ER
Organisatie van je werkplek

“Het was erg fijn werken met Nikki. Binnen een paar minuten was heel mijn ruimte opgeruimd, iets waar ik zelf al maanden tegenaan hikte. Ze is betrouwbaar en straalt rust uit, wat erg fijn samenwerkt.”

Jantiene – Single moeder
Organisatie van je verhuizing

“Ik was erg blij met de hulp van Nikki. Haar dienst werd afgestemd op wat ik wilde en er werd goed uitgelegd waarom iets op een andere manier zou kunnen. Ze kijkt goed naar je leefomgeving en je gezinssituatie, het was ontzettend fijn om samen te werken.”