De Tidy Story

Tidy - "Tajdie"- to make something look neat by putting things in the place where they belong".

Oxford Dictionary

Betekenis: Netjes – “Iets er netjes uit te laten zien door dingen op de plek te plaatsen waar ze horen”.

Tidy Life is een home organizing – en styling bedrijf dat een volledige service biedt om van jouw huis een thuis te maken. Ik help mijn klanten om prachtige georganiseerde ruimtes te creëren zodat hun huis (weer) aanvoelt als hun droom. Als je geprobeerd hebt je huis op orde te krijgen en je je daar volledig overweldigd en gefrustreerd bij voelt, zijn mijn diensten perfect voor jou.

Onze leefomgeving heeft zo’n impact op onze stemming. Merk je hoe je je voelt wanneer je een nette en opgeruimde ruimte binnenloopt waar alles zijn plaats heeft? Dit gevoel is de inspiratie en het uitgangspunt van Tidy Life. Ik heb dit bedrijf opgezet omdat ik vrouwen (en mannen!) zoals jij een oplossingsgerichte service wil geven om die stress en frustratie te verminderen. Er zijn talloze organisatietips te vinden om het internet, maar wie heeft nu de tijd om deze te implementeren in het eigen huis?

Je balanceert waarschijnlijk vele verantwoordelijkheden en projecten en zorgt voor je dierbaren – ik wil je helpen een huis te creëren dat het mogelijk maakt dit te doen en je daarnaast de ruimte geeft om te ontspannen. Als een drukke professional heb je simpelweg niet de tijd om álles te doen. Tidy Life vult dan in ieder geval dit gat voor je in.

Maar ook als je enkel wat advies wil inwinnen, een maatje nodig hebt om zelf door te kunnen zetten met het project, of iemand die juist de teugels in handen neemt, Tidy Life is er voor jou! Tidy Life gebruikt ook een scherp oog voor design bij elk project, zodat de ruimtes niet alleen functioneel zijn, maar ook prettig aanvoelen en er aantrekkelijk uit zien.

Graag wil ik ook jou de kans geven om dit in jouw huis te creëren. Mijn doel is om te helpen jou weer verliefd op je huis te laten worden! Kies de dienst die jij nodig hebt, en zie daar voorbeelden van de zaken waarbij ik jou kan helpen! 

De Tidy Werkwijze

Zodra je contact met me hebt opgenomen via mail of telefoon zullen we een intakegesprek inplannen. Tijdens dit gesprek (aan huis) worden er doelen gesteld, visies gemaakt en begint de inspiratie te stromen. Ik zorg er voor dat je eventuele organisatietools hebt (zoals bakken of rekken) voordat ik terugkom. En dan begint het plezier! Ik werk (samen met jou) om systemen te maken die voor jou en jouw gezin werken. We zullen praktische manieren vinden om je ruimte optimaal te gebruiken en systemen te creëren die je daadwerkelijk kunt onderhouden. 

 

e-book in 1 dagen opgeruimd

Zelf een begin maken?

Goed opruimen kan een taak zijn waar je flink tegenop kunt zien! Download daarom dit e-book, zodat je een goed begin kunt maken en minder stress hebt tijdens de klus.

Dit werkboek neemt je gedurende 7 dagen mee door je huis. Stap voor stap wordt je verteld wat er op de planning staat om aan te pakken.

Op deze manier ervaar jij elke dag een stukje meer rust in je huis. En na 7 dagen zul je het totaalplaatje zien!

De professional

Nikki Reijnders-Mies (31):

Na de studies Sociaal Pedagogisch Werk (richting onderwijs) en Apothekersassistente (en hier 10 jaar in te hebben gewerkt) kreeg ik de kans om mijn passie te volgen en mij om te scholen naar Professional Organizer. Die kans heb ik niet laten liggen! 

Als kind zijnde was ik al bezig met interieur en het handig indelen van mijn slaapkamer. Zo lagen mijn Barbie kleertjes bijvoorbeeld op kleur gesorteerd. Naarmate ik ouder werd gingen er steeds meer vrienden op zichzelf wonen. Zij hoefden mij nooit twee keer te vragen of ik hen wilde helpen. En ook ikzelf ben meerdere keren verhuisd en heb door mijn organisatorische skills nooit stress hoeven ervaren. Heerlijk! 

Het organizen zat er dus al vroeg in. En wat een cadeautje dat ik dit nu als werk mag doen! En ik vind het heerlijk dat ik nog elke dag bij mag leren. Met onder andere cursussen en bijscholingen houd ik mijn kennis op peil én breid ik hem uit! En daar ben jij als mijn klant weer mee geholpen. 

Gecertificeerd bij: