Vastgoedstyling: Een waardevolle investering

Vastgoedstyling een waardevolle investering

Als je je huis gaat verkopen, is het van belang om een makelaar in de hand te nemen. Hij of zij zal goede foto’s van je woning maken, zodat deze zo mooi mogelijk op de website van de makelaar en Funda komt te staan. Maar soms is alleen foto’s nemen niet voldoende. Om je woning zo goed mogelijk voor de dag te laten komen zodat er zo veel mogelijk kijkers (en dus kopers) zijn, kan het verstandig zijn om een specialist in te huren: de vastgoedstylist.

Het is namelijk bewezen dat huizen met mooie foto’s sneller én tegen een betere prijs worden verkocht, in tegenstelling tot huizen die wat minder mooi op de foto staan. Voordat er foto’s worden genomen, zal de vastgoedstylist er voor zorgen dat jouw woning er beter verkoopbaar uit ziet. Kopers kijken vaak moeilijk door hele persoonlijke interieurs heen en hebben moeite om zichzelf in de woning te zien wonen. Vastgoedstylisten zorgen ervoor dat je woning gedepersonaliseerd en geneutraliseerd wordt. Zo wordt de focus puur op je huis gelegd, en niet op jouw thuis.

Momenteel zit de huizenmarkt weer in de lift, wat betekent dat er veel concurrentie is. Door te investeren in een vastgoedstylist onderscheidt je je woning van de rest! De meeste mensen beginnen hun zoektocht online, via makelaarssites of Funda. En binnen 10 seconden hebben potentiële kopers al een indruk van jouw woning, en beslist hij/zij of ze jouw woning willen bezichtigen. Het is daarom van belang om die eerste indruk een goede te laten zijn!

Ook kan het zijn dat je woning al een tijdje te koop staat, maar de verkoop maar op zich laat wachten. Je kunt mij dan ook inhuren zodat er nieuwe foto’s gemaakt kunnen worden. Het inhuren van een vastgoedstylist is vaak goedkoper dan de vraagprijs te verlagen met € 10.000,-!

Het kan ook gebeuren dat je al in je nieuwe woning zit, maar je oude huis nog niet hebt verkocht. Deze staat nu leeg, en dat is niet bevorderlijk bij bezichtigingen. Potentiële kopers hebben vaak moeite om het dan als een thuis te zien en vinden het lastig om de daadwerkelijke ruimte in te schatten. In deze situatie kun je ook contact met mij opnemen. Via House of KIKI meubelverhuur kan ik de woning geheel aankleden, zodat jouw woning weer helemaal tot zijn recht komt!

Werkwijze:

Zodra je contact met mij hebt gezocht, prikken we een datum voor het intakegesprek. Ik inventariseer daar alle aspecten van jouw huis, en jij kunt mij vertellen wat er zo fijn is aan jouw huis, jij kent het immers het beste! Na het intakegesprek prikken we gelijk een datum voor de restyling. Het kan zijn dat ik van te voren vraag of je enkele zaken alvast op wil pakken, zodat we tijdens het restylen sneller aan de slag kunnen, en jij je huis eerder op de markt kunt zetten.

De restyling van je woning gaat ongeveer 1 á 2 dagen duren. Hoe lang dit precies is ligt aan verschillende factoren. Je krijg bij het restylen niet enkel adviezen, maar we pakken de koe gelijk bij de hoorns! Tijdens mijn opleiding bij House of KIKI heb ik namelijk geleerd om hands-on jouw woning aan te pakken! En ik pak altijd de totale woning aan, voor het állerbeste effect!

Ik maak voornamelijk gebruik van jouw eigen spullen bij het restylen, maar kan ook enkele middelen inzetten die ik zelf altijd gereed heb. Mocht dit niet voldoende zijn, dan is er ook een mogelijkheid om wat spullen te shoppen. Dit gaat altijd in overleg, en ik kijk altijd naar jouw budget. De spullen die dan aangeschaft worden, kun je daarna in je eigen huis weer gebruiken.

Na het restylen zal ik je wel wat adviezen en tips geven zodat je de bezichtigingen en Open Huizen optimaal kunt laten verlopen.

Ik ben voor deze dienst werkzaam in Roosendaal en omgeving.

Email
Facebook
Google+
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp

1 gedachte op “Vastgoedstyling: Een waardevolle investering”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *