Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Je mag mij altijd een berichtje sturen, zodat ik je vraag kan beantwoorden! 

Ik werk in de gemeenten Bergen op Zoom, Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Goes, Halderberge, Kapelle, Moerdijk, Oosterhout, Reimerswaal, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Tholen, Woensdrecht en Zundert. Woon je verder weg? Dan beveel ik graag één van mijn collega’s aan. Deze kun je vinden op www.nbpo.nl en www.cnvv.nl.

Het intakegesprek is het eerste gesprek die we samen hebben. Tijdens dit gesprek kunnen we kijken of we een klik hebben en kijken we naar praktische zaken: Ik ga na wat je wensen zijn, ik meet de ruimte op en kom met een plan. Zodra je hier akkoord voor geeft plannen we onze eerste sessie in. 

Het intakegesprek is geheel gratis. 

Er kunnen alleen afspraken gemaakt worden op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur. 

Afzeggen kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Bel je later af? Dan worden de volledige kosten van de afspraak in rekening gebracht. Dit geldt ook voor het intakegesprek. Zeg je deze te laat af? Dan wordt er een uurtarief van € 70,- in rekening gebracht.

Je hoeft zelf niets voor te bereiden als je me inhuurt als Professional Organizer. Je hoeft van te voren niet op te gaan ruimen, want dat is écht niet nodig. Het is voor mij van belang om júist de knelpunten te zien, en hier hoef je je absoluut niet voor te schamen. Huur je me in als vastgoedstylist, dan kan het zijn dat ik tijdens het intakegesprek gevraagd heb om een paar punten aan te pakken. Dit wordt echter altijd in overleg gedaan! Het enige dat jij verder hoeft te doen is geen andere afspraken in te plannen en eventueel oppas te regelen voor kinderen, zodat wij ongestoord aan de slag kunnen gaan. 

Ik probeer altijd te werken met de materialen die je al hebt, en zelf heb ik ook altijd kleine organizing materialen bij. Mocht dit niet voldoende zijn, dan kan het zijn dan we wat aan moeten schaffen. Dit gebeurt wel altijd in overleg! We kunnen samen kijken naar wat je nodig hebt. Je kunt er dan voor kiezen om de aanvullende optie “Shopping Service” te gebruiken. Hierbij shoppen we samen online of in de winkel zelf. Wil je dit liever zelf doen? Dat kan! Ik adviseer je dan gewoon wat je nodig hebt en waar je die het beste kunt halen. Uiteraard hou ik rekening met je budget. 

Dat beslis jij uiteindelijk altijd zelf! Ik begeleid je enkel met het maken van de beslissing, maar jij bent degene die de keuze en verantwoordelijkheid blijft houden. 

Elk project start met het uitzoeken van de aanwezige spullen. Hiervoor dien je aanwezig te zijn, omdat ik zelf de keuzes niet maak over wat blijft en wat niet. Zodra er georganized wordt is het niet van belang om aanwezig te zijn tijdens de sessie. 

Nee, als ik bij jou aan het werk ben zul je buiten moeten roken. Als er een sterke geur van rook in huis aanwezig is, wordt verwacht dat de ramen of deuren kunnen worden geopend voor een goede ventilatie. 

Ik heb een beroepsgeheim, wat inhoud dat ik nóóit met derden bespreek wat we hebben gedaan en wat ik onder ogen heb gekregen. Je krijgt ook altijd voor aanvang van onze afspraak een door mij ondertekend formulier. Voor gevoelig papierwerk heb ik standaard een papierversnipperaar bij, zodat ook dat discreet afgevoerd kan worden.

Voor dit soort situaties ben ik verzekerd. Speciaal voor dit soort situaties heb ik een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Wel moet dit binnen 14 dagen schriftelijk worden gemeld. Na deze termijn vervalt het recht op schadevergoeding. 

Nee, ik ben geen schoonmaakster of huishoudster. Wél zullen we de plek waar we op dat moment mee bezig zijn even afstoffen als we er toch bezig zijn. Soms is dat namelijk makkelijker als de plek op dat moment toch al leeg is.

Je ontvangt binnen 14 dagen een factuur. Dit kan via de mail of via de post, dat ligt eraan wat jij als voorkeur hebt aangegeven. Deze factuur dient ook binnen 14 dagen voldaan te worden, en op al mijn diensten zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN actief. 

Dit wordt in principe niet gedaan, tenzij hier een zeer goede reden voor is. Neem in dat geval vóór aanvang van de afspraak even contact met mij op. 

Dat kan zeker! Ik heb cadeaubonnen en waardebonnen te koop. Wel is het handig dat de ontvanger van de bon daadwerkelijk hulp wil, anders is het weggegooid geld. Kijk in de webshop om de bonnen te kunnen bestellen.